Обичам те, мила моя половинка. Искам да ти кажа това…

Обичам всичките ни дни заедно, дори понякога да си приличат, дори всичките да са различни като от филм...

0
1714

Обичам това, че те открих преди толкова време, а все още сърцето ми трепва, когато се доближиш до мен. Обичам това, че няма значение, че не сме се виждали само няколко часа, вече нямам търпение да се прибереш.

Обичам това, че първото нещо, за което се сещаш, когато станеш сутрин, е да ме прегърнеш и чак след това да си напрaвиш чай, кафе или каквото и да е.

Много ценя всеки наш разговор! Когато обсъждаме живота си, когато мечтаем за по-напред или когато сме прочели нещо много интересно и нямаме търпение да го споделим на един на друг. Винаги е приятно да те слушам, когато ми разказваш със страст за нещата от живота, в които си влюбен.

Обичам те и в трудните моменти, когато ми е нужна подкрепа, спокойствие или усмивка, след мрачна буря. В моментите, когато трябва да направиш нещо за мен и го правиш без да питаш, без да мислиш, а просто защото трябва и просто защото е за твоята половинка. Обичам това, че се грижиш за мен така, както винаги съм си мечтала някой да го прави… че и много повече от това.

Обичам всяка част от лицето ти и всичките му изражения – когато се усмихва, когато мисли, за да резреши проблем, когато имаш изненада за мен, когато си сънен, когато си безкрайно щастлив, когато си замечтан.

Обичам всичките ни дни заедно, дори понякога да си приличат, дори всичките да са различни като епизоди от куп филми и глави от книги – обичам ги!

Обичам те и теб!

Благодаря ти.

Обичам те…