Обичай мъж, който те носи на ръце…

Обичай мъж, който ще дава смисъл на живота ти, ще се бори рамо, до рамо с теб за мечтите ти...

0
3854

Обичай мъж, който те носи на ръце… на думи, дела и отношение. Който всяка сутрин ще се събужда с мисълта, че открил е своята сродна душа. Няма да иска нищо повече, защото ще знае, че вече има всичко. Приятел и любима в лицето на една жена, която носи на ръце с думи и дела.

Ще ти дава сила, когато ти и капчица такава нямаш. Ще вярва в теб, макар и ти да си загубила вяра. Ще иска простичко да си щастлива, ще цени усилията, които правиш всеки ден, за да си красива.

Обичай мъж, който ще дава смисъл на живота ти, ще се бори рамо, до рамо с теб за мечтите ти и няма да има нужда от нищо друго, за да е щастлив. Ще иска да пътувате по света, да изградите дом, да имате деца и никога не би погледнал в очите на друга.

Обичай мъж, който работи здраво, но винаги има време да те изслуша, да приготви вечеря или просто да те вземе от работа, когато имала си дълъг ден. Мъж, който знае, че те е страх, когато вали силно и има буря, за това ще ти се обади, където и да си, за да те успокои – че всъщност дъждът прави следобеда романтичен и няма нищо страшно.

Обичай мъж, който те носи на ръце… и ще видиш какво е щастие тогава!