Обичай мъж, който има добро СЪРЦЕ…

… и животът ти ще е приказка.

1
39123

… и животът ти ще е приказка.

Ще се събуждаш сутрин и в най-мрачните дни, ще ти е слънчево. Ще ухае на кафе, на обич и на нещо сладко с шоколад. Ще си разказвате плановете за деня, ще вървите заедно до спирката на автобуса и ще се целунете, преди да тръгнете. Всеки път!

Обичай мъж, който има добро сърце и просто ще иска да те обича. Ще чисти понякога, за да те отмени, ще сготви, макар и да обърка рецептата и леко да я пресоли. Ще те изненадва, когато най-малко очакваш и винаги ще знае какво да ти каже, когато си ядосана, уморена или тъжна, просто ей така.

Ще познава всички малки твои навици и ще ги обича. Ще знае всичките ти настроения, които понякога бързо сменяш, но няма да има нищо против това. Ще те държи за ръка, дори и след 20 години, ще те завива през нощта, дори да ти е сърдит и никога не би си позволил да те нарани.

Обичай мъж, който има добро сърце и никога няма да ти се налага да плачеш за някого, да се чувстваш сама или просто неразбрана. Ще има човек, който винаги ще те пази, ще защитава името ти, честта ти и винаги ще те нарича „най-хубавото нещо в живота ми.“

Обичай го и ще откриеш какво е любовта. Онази силна, пламенна и по детски искрена. Ще имате общи цели, които ще ви дават сили, за да ги постигате заедно. Ще имате общ дом, който ще е най-уютното място на света, защото единият винаги ще чака другия и няма да има търпение да се прибере у дома.