6 знака, че ще се ОМЪЖИШ за него

Често си задаваме въпроса „Как да разбера дали той ме обича, дали е човекът за мен?“, но никога не го изричаме на глас...

1
2691

Всички ние се надяваме, че човекът, който сме срещнали, е човекът за нас. Иска ни се да не търсим, да не се лутаме и да не минаваме през множество неуспешни връзки. Често си задаваме въпроса „Как да разбера дали той ме обича?“, но никога не го изричаме на глас. Не можем да сме сигурни, но има знаци, които ни подсказват, че човекът до нас е човекът, с който ще прекараме целия си живот.

1. Имате си доверие

И говорим за истинско доверие – такова, което не познава ровене по телефона, нито пък ревност. Тези неща се учат с времето и всяка връзка в началото малко или много е бурна, търпи промени, учи се да се доверява и какво ли още не. Но ако сте във връзка няколко години и всичко това продължава, то знайте, че това не бива да е така. Ако си имате доверие, знаете че се обичате истински и нищо не може да развали магията помежду ви, то значи имате всички шансове един ден да създадете семейство. И въпросът „Как да разбера дали той ме обича“ ще получи най-прекрасният отговор на света.

2. Родителите ви се харесват

Този факт изобщо не е за подценяване, той е изключително важен за изграждането на едно здраво семейство и връзка, която ще остане за цял живот. Представете си колко празници ще празнувате заедно, по колко поводи ще се събирате и какво би било, ако те не се харесват и не са съгласни с връзката ви. Истински кошмар, който никой не си пожелава. За това, ако родителите ви се разбират и спокойно можете всички да прекарвате времето си заедно и щастливо, то това е добър знак.

3. Градите нещо заедно

Мислите за дом, може би за деца или имате обща мечта, която следвате – каквото и да ви свързва, тази връзка е неповторима. Двойките, които нямат цели и са в застой, често се разделят, защото нищо не ги мотивира да останат един с друг. Двойките обаче, които непрекъснато търсят нещо ново, непознато, борят се заедно и имат общо планове за бъдещето, стават все по-силни и обичта им расте, когато виждат смисъл.  

4. Не можете дълго един без друг

Когато се наложи един от двама ви да замине по работа или с приятели, усещате липса, която нищо друго не може да запълни. Не сте щастливи от факта, че сте сами и можете да правите каквото ви душа иска, а нямате търпение вашата половинка да се прибере. Това усещане за едно цяло е много силен знак, че наистина сте създадени един за друг.

5. Живеете спокойно

Да, точно така, казано простичко – когато живеете щастливо и спокойно, в никакъв случай не скучно, това е чудесна основна, върху която може да се изгради семейство. Не се карате като току-що запознала се двойка, а дори и да има спор, не го продължавате с дни. Когато има хармония между двама души, това се усеща с всички сетива и просто знаете, че този човек е човекът за вас, с който цял живот може да живеете в спокойствие и разбирателство.

6. Предпочитате уютна вечер у дома, пред вечер навън

И не говорим за вечеря в ресторант, а онези вечери с коктейли в ръка, които завършват след 3 сутринта. Когато вече сте минали този период, в който непрекъснато ви се иска да излизате, да танцувате, да сте през вечер в различен бар, с различна компания, вероятно вече ви се иска да промените и статуса си на „женена двойка“. Има схващане, че двойките, които са дълги години заедно, но така и не спират да живеят този нощен живот, вероятно търсят нещо по-подходящо навън. Когато обаче усещат, че са го намерили, вече нямат нуждата от непрекъснат нощен живот, а от уютна вечер с любимия човек.

“Как да разбера дали той ме обича и това ли е човекът за мен?” – времето ще покаже, но дотогава, оглеждайте се за знаци, които ще ви подскажат. Съдбата си знае работата…